اسید سیتریک چیست؟
اسید سیتریک و نوشابه های گازدار
توسط جاستین چانت
26 ژانویه 2018
از غذا و نوشیدنی گرفته تا محصولات پاک کننده و لوازم آرایشی، اسید سیتریک یک جزء کلیدی در پردازش و تولید مدرن است.
اسید سیتریک چیست؟ قیمت اسید سیتریک کیلویی
اسید سیتریک یک اسید کربوکسیلیک ضعیف و یک اسید میوه طبیعی است. اسید سیتریک می تواند هم به صورت بی آب و هم به صورت مونوهیدرات وجود داشته باشد و به صورت دانه های سفید، دانه های کریستالی یا بی رنگ ظاهر می شود.
صدها سال است که در فرآوری مواد غذایی مورد استفاده قرار گرفته است و در واقع یکی از رایج ترین افزودنی هایی است که در میان مواد تشکیل دهنده اکثر محصولات غذایی و نوشیدنی نوشته شده است که با اسید سیتریک یا شماره E آن برچسب گذاری شده است. E330.
اسید سیتریک به طور طبیعی در مرکبات عمدتاً لیمو و لیموترش وجود دارد که حاوی 4 گرم در هر 100 گرم میوه است، اما همچنین در طیف گسترده ای از میوه ها و سبزیجات دیگر از جمله توت ها و گوجه فرنگی در مقادیر مختلف یافت می شود.
پس از کشف آن توسط کیمیاگر اسلامی قرن هشتم، جابر ابن حیان، اسید سیتریک برای اولین بار توسط شیمیدان سوئدی، کارل ویلهلم شیله، در سال 1784 جدا شد و در آنجا آن را از آب لیمو متبلور کرد. سپس تا سال 1890 طول کشید تا اسید سیتریک در مقیاس صنعتی تولید شود.
آب حاصل از صنعت مرکبات ایتالیا با هیدروکسید کلسیم به منظور تولید سیترات کلسیم تصفیه می شود. سپس با استفاده از محلول اسید سولفوریک رقیق شده جدا شده و دوباره به اسید تبدیل می شود. روش های دیگر تولید اسید سیتریک شامل فرآیند تخمیر با استفاده از سویه های آسپرژیلوس نایجر است که از محلول ساکارز یا گلوکز برای تولید اسید سیتریک از قند تغذیه می شود.
در صنعت غذا و نوشیدنی، اسید سیتریک نقش مهمی در اکثر مواد غذایی و نوشیدنی های فرآوری شده ایفا می کند، زیرا در کاربردهای آن از تطبیق پذیری زیادی برخوردار است.
قیمت اسید سیتریک کیلویی
قیمت اسید سیتریک کیلویی در ایران
قیمت اسید سیتریک کیلویی ایرانی و خارجی
قیمت اسید سیتریک کیلویی در اسرع وقت
قیمت اسید سیتریک کیلویی با نازلترین قیمت
طعم دهنده
اسید سیتریک نقش مهمی در افزایش طعم بویژه در صنعت نوشیدنی ایفا می کند، زیرا طعمی ترش و با طراوت را ارائه می دهد که شیرینی بسیاری از نوشیدنی ها را خنثی می کند. بسیاری از سرآشپزهای مدرن نیز به آن سوگند یاد می کنند، زیرا آنها را قادر می سازد تا غذاهای خود را به خوبی تنظیم کنند و هر گونه شیرینی طبیعی ناخواسته را متعادل کنند.
مواد نگهدارنده
اسیدیته اسید سیتریک آن را به یک نگهدارنده عالی برای غذا و نوشیدنی تبدیل می کند. وجود اسید در یک محیط از رشد باکتری ها جلوگیری می کند. بسیاری از محصولات با عمر طولانی حاوی آن هستند. اینها شامل کنسرو، کنسرو، گوشت، تنقلات خوش طعم و شیرینی است. از اسید سیتریک نیز می توان برای جلوگیری از اکسید شدن و قهوه ای شدن میوه ها و سبزیجات تازه استفاده کرد که برای سرآشپزها هنگام تهیه و ارائه غذاهای تازه بسیار عالی است.
استابلایزر
اسید سیتریک در سراسر صنایع لبنی، به ویژه در تولید و فرآوری پنیر استفاده می شود. اسید به ایجاد محیط مناسب برای تثبیت امولسیون ها کمک می کند. از جمله جلوگیری از جدا شدن چربی ها. همچنین می توان از آن برای تنظیم pH محلول آبجو و شراب در طول ساخت استفاده کرد.
آنتی اکسیدان
استفاده از اسید سیتریک در غذاهای فرآوری شده منجمد و به عنوان یک افزودنی در برخی چربی ها و روغن ها باعث افزایش عملکرد آنتی اکسیدان ها می شود که به طور موثری از میزان پوسیدگی این محصولات می کاهد. تازه نگه داشتن مواد غذایی برای مدت طولانی تر و کاهش ضایعات.
در کنار بخش غذا و نوشیدنی، بسیاری از صنایع دیگر از اسید سیتریک به عنوان یک ماده اصلی در تولید خود استفاده می کنند، چه این اسید به عنوان یک اسید در لوازم آرایشی و دارویی و چه به عنوان یک عنصر اصلی در رسوب زدایی حمام، این اسید همه کاره یک ماده اصلی صنعتی است.
Monarch Chemicals هم بی آب و هم مونوهیدرات را به شکل جامد عرضه می کند و می تواند تا 50 درصد محلول را با مخلوط کردن با آب داغ تولید کند. برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این محصول یا بحث در مورد نیازهای اسید سیتریک خود با ما، لطفا اینجا را کلیک کنید.
قیمت اسید سیتریک کیلویی
برای دریافت و آگاهی از قیمت اسید سیتریک کیلویی پیام داده یا ماس بگیرید.
قیمت اسید سیتریک کیلویی را در تمام نقاط کشور از ما بخواهید.
ما قیمت اسید سیتریک کیلویی را به شما اطلاع می دهیم.
منبع
monarchchemicals.co.uk/Information/News-Events/440-/The-Role-of-Citric-Acid-in-the-Food-amp-Drink-Industry