خرید اسید سیتریک ایرانی

اسید سیتریک
اسید سیتریک چیست؟
اسید سیتریک یا “نمک ترش” یک اسید ضعیف آلی است که به طور طبیعی در مرکبات یافت می شود. اغلب به عنوان یک نگهدارنده طبیعی یا برای افزودن طعم اسیدی یا ترش به غذا و محصولات پخته استفاده می شود.

همچنین می توان از آن به عنوان یک عامل امولسیون کننده استفاده کرد. به عنوان مثال به برخی بستنی ها اضافه می شود تا چربی ها جدا نشوند. به صورت تجاری به عنوان ماده سفید و پودری فروخته می شود.

اغلب در محصولات پخته شده و مخلوط کیک، غذاهای کنسرو شده و بسیاری از شیرینی های فرآوری شده ظاهر می شود. همچنین در کارامل ها برای جلوگیری از کریستال شدن ساکارز استفاده می شود. جدا از استفاده در آشپزی، اسید سیتریک در محصولات پاک کننده نیز استفاده می شود زیرا به عنوان یک دستکاری کننده pH عمل می کند.

خرید اسید سیتریک ایرانی پیشنهاد ما برای شماست . خرید اسید سیتریک ایرانی بسیار گزینه ای عالی است. خرید اسید سیتریک ایرانی را با بهترین کیفیت انجام کنید. خرید اسید سیتریک ایرانی در سراسر دنیا طرفدار دارد.

مشاهده تصویر منبع

اصل و نسب
اولین سوابق این اسید در قرن هشتم یافت شده است. با این حال، کارل ویلهلم شیل برای اولین بار آن را از آب لیمو در سال 1784 جدا کرد. تولید صنعتی در اواخر قرن 19 شروع به کار کرد. سپس در سال 1893، شکر به عنوان راهی برای پردازش اسید سیتریک کشف شد. جیمز کوری، شیمیدان مواد غذایی آمریکایی، استفاده از قالب را برای تولید آن در سال 1917 آغاز کرد.

تولید تجاری
فرمول مولکولی اسید سیتریک C6H8O7 است. به طور سنتی از میوه هایی مانند لیمو و لیموترش به دست می آید و تا 8 درصد توده خشک برخی از مرکبات را تشکیل می دهد. اسید سیتریک بخشی از متابولیسم بیشتر موجودات زنده را ایفا می کند، اما در مقادیر بسیار کمتر.

امروزه برای مصارف تجاری، اسید سیتریک معمولاً از تغذیه شکر به کپک سیاه ایجاد می شود. متداول ترین قالب مورد استفاده “Aspergillus niger” است. ساکارز یا گلوکز، معمولا از نشاسته ذرت، به قالب سیاه اضافه می شود. این یک محلول ایجاد می کند که از قالب فیلتر می شود. سپس محلول با استفاده از آهک و اسید سولفوریک پردازش می شود. قالب سیاه یک روش ارزان و کارآمد برای ساخت اسید سیتریک در مقیاس بزرگ و قابل پردازش است. 1

برخی از مصرف کنندگان در برابر فرآیند شیمیایی بیشتر مورد استفاده برای تولید اسید سیتریک عقب نشینی می کنند و می گویند محصولات GMO اغلب در تولید استفاده می شوند، اما برچسب گذاری نمی شوند. در پاسخ، برخی از شرکت ها شروع به تولید نسخه های بدون GMO کرده اند.

کاربرد
از اسید سیتریک می توان برای جایگزینی آب لیمو یا سرکه مایع در دستور العمل ها برای افزودن ترشی استفاده کرد. به راحتی می تواند به مایعات تبدیل شود و با حرارت بالای 174 درجه سانتیگراد یا 345.2 درجه فارنهایت تجزیه می شود. این می تواند طعم را در دستور العمل مبتنی بر مرکبات افزایش دهد.

چند تکان از “نمک ترش” طعمی قوی به فراستینگ ها یا لعاب ها می دهد. یکی دیگر از کاربردهای پرطرفدار اضافه کردن آن به نان های خمیر مایه یا چاودار برای کمی تانگ است. محصولات نان معمولاً فقط به یک قاشق چایخوری یا کمتر نیاز دارند

آن را در جای خشک و خنک بدون قرار گرفتن در معرض رطوبت نگهداری کنید. بسته های کوچکتر برای کمک به حفظ طعم مفید هستند.

مقررات FDA
هیچ محدودیت یا تحریمی برای اسید سیتریک وجود ندارد و توسط FDA به عنوان GRAS شناخته شده است. به عنوان یک نگهدارنده یا افزودنی طبقه بندی می شود.

خرید اسید سیتریک ایرانی

خرید اسید سیتریک ایرانی را با رعایت نکات ایمنی انجام دهید. خرید اسید سیتریک ایرانی بسیار متداول است. خرید اسید سیتریک ایرانی در مقادیر زیاد تا خیلی کم صورت می پذیرد.

منابع
ژیلا، ک. (1990). اسید فسفاتازهای خالص شده از میسلیوم زباله های صنعتی آسپرژیلوس نایجر برای تولید اسید سیتریک استفاده می شود. Acta Biotechnol.’ 10: 319-327. doi: 10.1002/abio.370100402
سلیم الرحمن، آلیستر پترسون و جان آر پیگات. “طعم در نان های خمیر ترش: مروری.” Trends in Food Science & Technology 17.10 (2006): 557-66. وب

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *